Previous events

Jun2

Blues Jamboree

Kappelborg, Skolevej 5, Skagen

Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig! Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

En fed aften med nogle af de bedste danske bluesmusikere:

Paul Banks (US/DK). En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

Jakob Munck. Uddannet basunist fra diplomlinien på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Er udover at være fast medlem af DR's Big Band en af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a world class tuba player”.

Mik Schack er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

Svante Sjöblom (S) er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern blues, old time country, ragtime og gospel med lige stor overbevisning og indlevelse. Han har fået flere svenske musikpriser, og er godt på vej til at slå sit navn fast på den Skandinaviske musikscene.

Peter Nande er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion. "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie.

Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

Blues Jamboree

Bartof Station, Solbjergvej 3a, Frederiksberg

Beer & Blues Weekend (Lørdag) “Ølsmagning & musik” - krydret med sjove anekdoter og blues & gospel! Kom tidligt og nyd Bartof Stations dejlige mad :-)

Bartof Station holder en spændende og underholdende ølsmagning med Mik Schack, efterfulgt af en forrygende Skandinavisk Blues Jamboree med Paul Banks, Svante Sjöblom (S), J.T. Lauritsen (N), Peter Nande, Olav poulsen og Mik Schack.

Kl. 18:30 Ølsmagning med Mik Schack (Du skal smage 5 øl og høre sjovt foredrag) Kl. 21:00 Skandinavisk Blues Jamboree m. Paul Banks, J. Tex, J.T. Lauritsen (N), Svante Sjöblom (N), Peter Nande & Mik Schack